EUR (€)
 • Nederlands
  • Klantbeoordelingen 8 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
1 november 2022

Goedkoop personenbusje huren

Het leven wordt er bepaald niet goedkoper op, dat merken we allemaal. Betaal dus niet het volle pond, als het ook voordelig kan! Huur je via ons een personenbusje, dan bespaar je flink wat kosten. Uit een zeer ruim aanbod vergelijken wij de prijzen van diverse autoverhuurders, zodat we de beste deal voor je vinden. Doe je voordeel met 100% kilometer vrij rijden in een personenbus met 5, 6, 7 of 9 zitplaatsen. Al veel mensen gingen je voor, waarbij onze service én scherpe prijzen hoog worden gewaardeerd. Zo regel je makkelijk en goedkoop de voor jou beste keuze.

Steden waar je een personenbusje kunt huren:

Alkmaar Almere Alphen aan den Rijn Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Breda Den Bosch Den Haag Den Helder Deventer Dordrecht Eindhoven Emmen Enschede Geleen Goes Groningen Haarlem Heerenveen Heerlen Hengelo Hilversum Hoofddorp Hoogeveen Leeuwarden Leiden Maastricht Nijmegen Oss Purmerend Roermond Rotterdam Tilburg Utrecht Veenendaal Vlaardingen Vlissingen Zaandam Zeist Zoetermeer Zwolle

Wij vergelijken uit een meer dan ruim aanbod van diverse autoverhuurders, zodat we de beste deal voor je vinden. Vind je ergens anders goedkoper een busje, dan doen we je een mooi aanbod. Geen mooie slogan, maar daadwerkelijk de laagste prijs, daar kun je bij ons op rekenen. 

De voordelen van busjehuren.nl nog even voor je op een rij

 • hoge klantwaardering

 • huren zonder creditcard mogelijk*

 • volledige afkoop van het eigen risico mogelijk

 • kosteloos annuleren **

 • snelle service

 • onbeperkt aantal kilometers

 • allriskverzekering

 • inzittendenverzekering 

* Let op: dit geldt voor de meeste verhuurlocaties. Er zijn verhuurlocaties waar het alleen mogelijk is om de waarborgsom met een creditcard te voldoen. Check vooraf altijd de voorwaarden of informeer vooraf bij onze servicemedewerkers. 

** Let op: tot 48 uur voor de start van de huurperiode is het mogelijk je reservering kosteloos te annuleren. Je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Daarna is dit niet meer mogelijk. Wijzigingen en annuleringen worden niet door de leveranciers, maar door ons zelf afgehandeld. Mocht er een wijziging zijn in bijvoorbeeld de duur van je huurperiode, dan bepaalt dit uiteraard de prijs van je boeking. 

Kilometervrij

In veel gevallen kun je bij busjehuren.nl volledig kilometervrij het personenbusje van je keuze huren. Los van het aantal kilometers blijft bij ons in de meeste gevallen de huurprijs gelijk. Lees vooraf de huurovereenkomst goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kies je voor busjehuren.nl, dan kies je voor voordelig, betrouwbaar en snel.

 1. Home
 2. Goedkoop personenbusje huren