EUR (€)
 • Nederlands
  • Klantbeoordelingen 8 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
1 november 2022

Goedkoop bestelbus huren

Een bestelbus huren hoeft niet duur te zijn, als je goed zoekt. Dat zoeken doen wij voor jou, in afstemming op jouw wensen. Wij vergelijken totdat we de beste deal voor je gevonden hebben. Betaal dus niet meer dan nodig en vind via ons de meest voordelige keuze bestelbus. Doe je voordeel met 100% kilometer vrij rijden in een bestelbus met laadruimtes van 2m3 tot 22m3. Onze service én scherpe prijzen worden niet voor niets hoog gewaardeerd. Zo regel je makkelijk en goedkoop de beste deal. 

Steden waar je een bestelbus kunt huren:

Alkmaar Almere Alphen aan den Rijn Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Breda Den Bosch Den Haag Den Helder Deventer Dordrecht Eindhoven Emmen Enschede Geleen Goes Groningen Haarlem Heerenveen Heerlen Hengelo Hilversum Hoofddorp Hoogeveen Leeuwarden Leiden Maastricht Nijmegen Oss Purmerend Roermond Rotterdam Tilburg Utrecht Veenendaal Vlaardingen Vlissingen Zaandam Zeist Zoetermeer Zwolle

Wij vergelijken uit een meer dan ruim aanbod van diverse autoverhuurders, zodat we de beste deal voor je vinden. Vind je ergens anders goedkoper een busje, dan doen we je een mooi aanbod. Geen mooie slogan, maar daadwerkelijk de laagste prijs, daar kun je bij ons op rekenen. 

Laagste prijs

Bij ons ben je gegarandeerd het goedkoopste uit. Vind je ergens anders goedkoper een bestelbus, dan komen we met een nog beter voorstel. Zo ben je bij ons altijd en daadwerkelijk aan het voordeligste adres. 

De voordelen van busjehuren.nl nog even voor je op een rij

 • hoge klantwaardering

 • huren zonder creditcard mogelijk*

 • volledige afkoop van het eigen risico mogelijk

 • kosteloos annuleren **

 • snelle service

 • onbeperkt aantal kilometers

 • allriskverzekering

 • inzittendenverzekering 

* Let op: dit geldt voor de meeste verhuurlocaties. Er zijn verhuurlocaties waar het alleen mogelijk is om de waarborgsom met een creditcard te voldoen. Check vooraf altijd de voorwaarden of informeer vooraf bij onze servicemedewerkers. 

** Let op: tot 48 uur voor de start van de huurperiode is het mogelijk je reservering kosteloos te annuleren. Je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Daarna is dit niet meer mogelijk. Wijzigingen en annuleringen worden niet door de leveranciers, maar door ons zelf afgehandeld. Mocht er een wijziging zijn in bijvoorbeeld de duur van je huurperiode, dan bepaalt dit uiteraard de prijs van je boeking. 

Kilometervrij

In veel gevallen kun je bij busjehuren.nl volledig kilometervrij het personenbusje van je keuze huren. Los van het aantal kilometers blijft bij ons in de meeste gevallen de huurprijs gelijk. Lees vooraf de huurovereenkomst goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kies je voor busjehuren.nl, dan kies je voor voordelig, betrouwbaar en snel.

 1. Home
 2. Goedkoop bestelbus huren