Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

Busje huren Heerlen.

Personenbus, bestelbus of verhuiswagen huren in Heerlen? Onze huurprijzen zijn kilometervrij en inclusief btw, all-risk verzekering, buitenlanddekking en 24/7 pechhulp.

Personenbus
N/A
Bestelbus
N/A
Verhuiswagen
N/A
Volledig kilometervrij
Altijd all-risk verzekerd
Kosteloos annuleren
Snelle service

Alle busjes in Heerlen op één plek.

Een busje huren in Heerlen doe je eenvoudig via Busjehuren.nl. Met één druk op de knop krijg je alle busjes van de beste autoverhuurder in Heerlen te zien. Busjehuren.nl werkt namelijk exclusief samen met Hertz autoverhuur. Of je nu een personenbus, bestelbus of verhuiswagen met laadklep in Heerlen wil huren, alle busjes van deze internationaal bekende autoverhuurder staan overzichtelijk gesorteerd. De busjes zijn altijd in goede staat en altijd uitgerust met minimaal airconditioning en een autoradio. Bovendien heeft Busjehuren.nl exclusief 100% kilometervrije tarieven!

Veelgestelde vragen over een busje huren in Heerlen

Zijn de busjes goed verzekerd?

Absoluut! Alle busjes zijn allrisk verzekerd. Eventuele schade wordt gedekt door de verzekering, maar let op, er is wel altijd sprake van een eigen risico bij schade. Het eigen risico bij schade is het bedrag dat je maximaal zelf betaalt in het geval van schade. Het eigen risico kan per autoklasse en per autoverhuurder verschillen.

Kan ik ook zonder eigen risico een busje huren in Heerlen?

Je kan het Eigen Risico volledig afkopen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

Kan ik in Heerlen een busje huren zonder borg te betalen?

Nee, dat kan helaas niet. Een borg is noodzakelijk gebleken om ervoor te zorgen dat er zuinig met busjes wordt omgegaan. Schade als gevolg van laakbaar gedrag wordt namelijk niet vergoedt door de verzekeringsmaatschappij en valt ook buiten het bereik van de Eigen risico bescherming.

Kan ik een busje huren in Heerlen zonder creditcard?

Helaas niet. Hertz autoverhuur accepteert de borg alleen per creditcard op naam van de hoofdbestuurder.

Kan ik in Heerlen ook een busje met trekhaak huren?

Nee, helaas niet. Hertz verhuurt geen busjes met trekhaak

Ik wil een busje huren voor één dag, kan dat?

Ja hoor, geen enkel probleem! En anders dan bij veel andere autoverhuurbedrijven huur (en betaal) je bij ons per 24 uur en niet per kalenderdag. Huur je een weekend of week, dan betaal je het weekend- of weektarief. Huur je langer dan een week dan betaal je een extra scherp tarief. Dus hoe langer je huurt des te lager de dagprijs wordt.

Waar kan ik de huurauto ophalen?

De verhuurlocatie is gevestigd op de luchthaven Maastricht-Aachen Airport, zo’n 20 minuten rijden van Heerlen.

Kan ik mijn auto parkeren op de verhuurlocatie?

Ja dat kan. De verhuurlocatie is gevestigd op de luchthaven Maastricht-Aachen Airport, zo’n 20 minuten rijden van Heerlen. Je kan je eigen auto daar kosteloos parkeren. Zodra je de parkeerplaats oprijdt krijg je namelijk een kiss&ride parkeerkaart die 20 minuten geldig is. Als je de huurauto na de huurperiode weer terugbrengt, en je rijdt met de huurauto de parkeerplaats op, dan krijg je ook zo’n kiss&ride kaart die 20 minuten geldig is. Zo kan je de huurauto terugbrengen en met je eigen auto weer kosteloos van het parkeerterrein af.

Zorgeloos onderweg

Kilometervrij

Wanneer je bij Busjehuren.nl een busje huurt, dan profiteer je van 100% kilometervrij rijden. Bij de meeste andere autoverhuurders mag je vaak maar 100km per dag rijden. Rij je meer dan 100 km dan betaal je extra voor elke meer gereden kilometer. Bij Busjehuren.nl is dat niet zo. Bij ons hoef je niet meer op de teller letten en ook niet achteraf bij betalen. Dat is wat wij met zorgeloos rijden bedoelen!

Kosteloos annuleren en wijzigen

Alleen bij busjehuren.nl kan je tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren of wijzigen Dit betekent veel gemak en vrijheid voor je! Zo kan je namelijk snel boeken om zeker te zijn van beschikbaarheid, zonder dat je risico loopt. Wanneer de huurprijs verandert als gevolg van een wijziging, wordt deze wel aangepast.

Goed verzekerd

In de huurprijs zijn de WA-, casco-, diefstal-, en inzittendenverzekering inbegrepen. Je gaat dus altijd goed verzekerd op pad! Je hebt wel een beperkt eigen risico, maar wij bieden je de ook de mogelijkheid om dit voor een klein bedrag per dag af te kopen. Je kan bij je aanvraag aangeven of je hier gebruik van wilt maken.  

Uitstekende klantenservice

Service  en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk je snel en adequaat geholpen wordt. Daarom kan je ons altijd bereiken per telefoon, e-mail of chat. Als er iets is met je reservering, zorgen wij altijd dat je goed geïnformeerd wordt. Niet voor niets scoort Busjehuren.nl zeer goed bij Trustpilot. 

Populaire busjes in Heerlen

Personenbusje huren Heerlen

  • 6 persoons busje (dubbelcabine of dubbele cabine)
  • 9 persoons busje met voldoende laadruimte voor 9 grote reistassen

Bestelbusje huren Heerlen

  • Een klein bestelwagen met laadruimte van 3m3 (afmeting laadruimte ca 170 x 146 x 125 cm)
  • Een middelgrote bestelwagen van 5m3 (afmeting laadruimte ca 222 x 165 x 139 cm)
  • Een grote bestelwagen van 11m3 (afmeting laadruimte 326 x 176 x 190 cm)

Verhuiswagen huren Heerlen

  • bakwagen met laadruimte van 19m3 zonder laadlift (afmeting laadruimte 420 x 207 x 220 cm)
  • bakwagen met laadlift/laadklep (afmeting laadruimte 420 x 207 x 220 cm)