Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

Busje huren Den Helder.

Personenbus, bestelbus of verhuiswagen huren in Den Helder? Onze huurprijzen zijn kilometervrij en inclusief btw, all-risk verzekering, buitenlanddekking en 24/7 pechhulp.

Personenbus
N/A
Bestelbus
N/A
Verhuiswagen
N/A
Volledig kilometervrij
Altijd all-risk verzekerd
Kosteloos annuleren
Snelle service

Alle busjes in Den Helder op één plek.

Een busje huren in Den Helder doe je eenvoudig via Busjehuren.nl. Met één druk op de knop krijg je alle beschikbare busjes in Den Helder te zien. Of je nu een personenbus, bestelbus of verhuiswagen met laadklep in Den Helder wilt huren, alle busjes van Sternrent staan overzichtelijk gesorteerd. De busjes zijn altijd in goede staat en altijd uitgerust met minimaal airconditioning en een autoradio. En kan je in Den Helder niet het juiste busje huren, wellicht kan je wel een busje huren in Alkmaar of een busje huren in Heerhugowaard dat beter bij je wensen aansluit.

Veelgestelde vragen over een busje huren in Den Helder

Zijn de busjes goed verzekerd?

Absoluut! Alle busjes zijn allrisk verzekerd. Eventuele schade wordt gedekt door de verzekering, maar let op, er is wel altijd sprake van een eigen risico bij schade. Het eigen risico bij schade is het bedrag dat je maximaal zelf betaalt in het geval van schade. Het eigen risico kan per autoklasse en per autoverhuurder verschillen.

Kan ik ook zonder eigen risico een busje huren in Den Helder?

Je kan het Eigen Risico volledig afkopen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

Kan ik in Den Helder een busje huren zonder borg te betalen?

Nee, dat kan helaas niet. Een borg is noodzakelijk gebleken om ervoor te zorgen dat er zuinig met busjes wordt omgegaan. Schade als gevolg van laakbaar gedrag wordt namelijk niet vergoedt door de verzekeringsmaatschappij en valt ook buiten het bereik van de Eigen risico bescherming.

Kan ik een busje huren in Den Helder zonder creditcard?

Ja zeker, geen probleem! Bij de meeste autoverhuurders kan je de borg met een pinpas betalen. Bij een enkele verhuurder kan het alleen met een credit card. Dit staat duidelijk vermeld in Stap 1. Let dus even goed op welke huurbusje je selecteert als je geen credit card hebt. Contant betalen is niet mogelijk.

Kan ik in Den Helder ook een busje met trekhaak huren?

Als je een busje met trekhaak wil huren, kan je in stap 2 van je online reserveringsaanvraag kiezen voor de huuroptie 'trekhaak gegarandeerd'. Wij regelen dan een busje met trekhaak voor je. De beschikbaarheid van deze optie is wel altijd op aanvraag, maar zodra wij de reservering aan je bevestigd hebben weet je ook zeker dat het juiste busje met trekhaak voor je klaar zal staan. Let er wel op dat je over het juiste rijbewijs beschikt (B of B-E).

Ik wil een busje huren voor één dag, kan dat?

Ja hoor, geen enkel probleem! En anders dan bij veel andere autoverhuurbedrijven huur (en betaal) je bij ons per 24 uur en niet per kalenderdag. Huur je een weekend of week, dan betaal je het weekend- of weektarief. Huur je langer dan een week dan betaal je een extra scherp tarief. Dus hoe langer je huurt des te lager de dagprijs wordt.

Ik wil goedkoop een busje huren in Den Helder, kan ik bij jullie terecht?

Jazeker, als je op zoek bent naar het goedkoopste busje dan ben je bij Busjehuren.nl aan het juiste adres. Busjehuren.nl zet alle prijzen namelijk voor je op een rij en bovendien kan je eenvoudig de voorwaarden vergelijken!

Populaire busjes in Den Helder

Personenbusje huren Den Helder

  • 6 persoons busje (dubbelcabine of dubbele cabine)
  • 9 persoons busje met voldoende laadruimte voor 9 grote reistassen

Bestelbusje huren Den Helder

  • Een klein bestelwagen met laadruimte van 3m3 (afmeting laadruimte ca 170 x 146 x 125 cm)
  • Een middelgrote bestelwagen van 5m3 (afmeting laadruimte ca 222 x 165 x 139 cm)
  • Een grote bestelwagen van 11m3 (afmeting laadruimte 326 x 176 x 190 cm)

Verhuiswagen huren Den Helder

  • bakwagen met laadruimte van 19m3 zonder laadlift (afmeting laadruimte 420 x 207 x 220 cm)
  • bakwagen met laadlift/laadklep (afmeting laadruimte 420 x 207 x 220 cm)