Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.
Kies ophaaldatum
  Kies inleverdatum

    

   GOEDKOOP VERHUISWAGEN HUREN

   Verhuizen kan je natuurlijk ook zelf!

   Wist je dat bijna 85 procent van de Nederlanders zichzelf verhuist? Dat is natuurlijk niet voor niets, want je kunt het makkelijk zelf doen!
   Jaarlijks verhuist een half miljoen mensen op vrijwel dezelfde manier: busje of verhuiswagen huren, verhuisdozen regelen en vrienden, kennissen en familie op trommelen om te helpen. Een goede voorbereiding, een paar spierballen en een verhuiswagen van Busjehuren.nl is in de basis eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde verhuizing. Maar toch komt er bij een verhuizing vaak meer kijken dan je van tevoren kunt inschatten. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Welke checklist moet je langslopen om niets te vergeten?

   vanaf

   €136,-

   p/dag

    

   Verhuistips

   • Planning
    Het eerste wat je natuurlijk doet is een planning maken. Wanneer ga je verhuizen? Hoeveel tijd is er mee gemoeid en hoeveel mensen heb je nodig.
   • Spierballen
    Velen van ons hebben tegenwoordig een overvolle agenda, maar als we het maar op tijd weten staan we graag voor elkaar klaar. Probeer dus op tijd met je vrienden, familie en kennissen af te stemmen wanneer de verhuizing plaats kan vinden.
   • Busje of verhuiswagen reserveren
    Afhankelijk van de hoeveelheid spullen kan je een busje of een verhuiswagen huren. Reserveer tijdig! Veel mensen staan er niet bij stil, maar het laatste weekend van de maand is traditioneel het drukste verhuisweekend omdat dan de meeste sleuteloverdrachten plaatsvinden.
   • Begin op tijd met inpakken
    Begin ruim op tijd met inpakken, zodra je verhuisdozen of opslagruimte hebt. Pak elke dag enkele dozen in.
   • Organisatie
    Begin met elke kamer afzonderlijk en gebruik voor elke kamer aparte dozen. Dit is erg handig wanneer je weer gaat uitpakken. Zorg dat je de spullen die je het meest gebruikt ook weer snel kunt terugvinden.
   • Labelen
    Geef elke doos een label met een nummer en zet erop naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaal aantal dozen. Hou wat ruimte op de lijst vrij voor eventuele opmerkingen en vermelding van waardevolle spullen.
   • De wasmachine
    Alleen verhuizen met vastgezette trommel!
   • Belangrijke papieren
    Zorg dat je belangrijke papieren altijd bij de hand hebt.
   • Bescherm uw spullen
    Als dozen niet vol zijn kunt u ze aanvullen met vulmateriaal. Zo voorkom je dat de spullen in de doos met elkaar in aanraking komen of gaan verschuiven
   • Sluit alle dozen goed af
    Dozen zijn een stuk steviger als ze goed dicht zijn. Stop zwaardere spullen onderaan in een doos en lichtere spullen bovenin. Maak de dozen niet zwaarder dan 20 kilo, dit vergemakkelijkt het verhuizen. Een vuistregel: hoe zwaarder het voorwerp, hoe kleiner de doos moet zijn.
   • Glas en servies
    Bescherm je glaswerk, kopjes en borden goed door ze apart van elkaar in papier te wikkelen en stop ze in kleine dozen. je kan bijvoorbeeld ook kleren of handdoeken gebruiken om ze te beschermen. De zwaardere spullen zoals borden moeten onderaan in de doos. Rol bestek in keukenpapier of theedoeken. Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen. Geef op het label aan dat er breekbare spullen in de doos zitten.
   • Brandbare goederen
    Verandering in temperatuur, druk en beweging kan lekkage of zelfs explosie veroorzaken. Pak brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen niet in. Deze en op andere manier gevaarlijke stoffen kun je het beste apart houden.
   • Kleding
    Voor het verhuizen van kleding bestaan handige garderobedozen. Kleding kun je zo uit de kast in de garderobedozen hangen.
   • Medicijnen
    Als je medicijnen gebruikt, hou ze dan apart voor de verhuisdag.
   • Spiegels en schilderijen
    Voor het inpakken van spiegels, lijsten en schilderijen kan je het best noppenfolie gebruiken. Daarna liefst in degelijke dozen inpakken.
   • Elektronische apparaten
    Verpak waardevolle elektronische apparaten liefst in hun originele verpakking. Gebruik anders dozen en doe hier beschermende vulling in. Je kan het voorwerp ook in een deken of laken wikkelen alvorens het in doos te plaatsen. Geef alle snoeren een label zodat je weet welk snoer bij welk apparaat hoort en waarvoor ze dienen.

   Gefeliciteerd! Je hebt de hele lijst met tips doorgelezen, je verhuizing wordt vast een succes!