Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

Bestelbus Huren in Eindhoven

Kies ophaaldatum
  Kies inleverdatum
   Volledig kilometervrij
   Altijd all-risk verzekerd
   Kosteloos annuleren
   Snelle service

   Alle bestelbusjes in Eindhoven op één plek.

   Een bestelbusje huren in Eindhoven doe je eenvoudig via Busjehuren.nl. Met één druk op de knop krijg je alle bestelbusjes van de beste autoverhuurders in Eindhoven te zien. Ontzettend handig als je bijvoorbeeld bij IKEA Eindhoven meubels gaat kopen, als ondernemer naar een beurs moet of als je net die ene topdeal hebt gemaakt die je snel moet leveren. Welk bestelbusje huren in Eindhoven dan ook de juiste is, alle bestelbusjes van onder andere Sternrent, Hertz autoverhuur en Van den Udenhout Autoverhuur staan overzichtelijk gesorteerd. De bestelbusjes zijn altijd in goede staat en altijd uitgerust met minimaal airconditioning en een autoradio.

   Veelgestelde vragen over een bestelbusje huren in Eindhoven

   Zijn de bestelbusjes goed verzekerd?

   Absoluut! Alle bestelbusjes zijn allrisk verzekerd. Eventuele schade wordt gedekt door de verzekering, maar let op, er is wel altijd sprake van een eigen risico bij schade. Het eigen risico bij schade is het bedrag dat je maximaal zelf betaalt in het geval van schade. Het eigen risico kan per autoklasse en per autoverhuurder verschillen.

   Kan ik ook zonder eigen risico een bestelbusje huren in Eindhoven?

   Je kan het Eigen Risico volledig afkopen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

   Kan ik in Eindhoven een bestelbusje huren zonder borg te betalen?

   Nee, dat kan helaas niet. Een borg is noodzakelijk gebleken om ervoor te zorgen dat er zuinig met bestelbusjes wordt omgegaan. Schade als gevolg van laakbaar gedrag wordt namelijk niet vergoedt door de verzekeringsmaatschappij en valt ook buiten het bereik van de Eigen risico bescherming.

   Kan ik een bestelbusje huren in Eindhoven zonder creditcard?

   Ja zeker, geen probleem! Contant betalen is echter niet mogelijk.

   Kan ik in Eindhoven ook een bestelbusje met trekhaak huren?

   Als je een bestelbusje met trekhaak wil huren, kan je in stap 2 van je online reserveringsaanvraag kiezen voor de huuroptie 'Trekhaak gegarandeerd'. Wij regelen dan een bestelbusje met trekhaak voor je. De beschikbaarheid van deze optie is wel altijd op aanvraag, maar zodra wij de reservering aan je bevestigd hebben weet je ook zeker dat het juiste bestelbusje met trekhaak voor je klaar zal staan. Let er wel op dat je over het juiste rijbewijs beschikt (B of B-E).

   Ik wil een bestelbusje huren voor 1 dag, kan dat?

   Ja hoor, geen enkel probleem! En anders dan bij veel andere verhuurbedrijven huur (en betaal) je bij ons per 24 uur en niet per kalenderdag. Huur je een weekend of week, dan betaal je het weekend- of weektarief. Huur je langer dan een week dan betaal je een extra scherp tarief. Dus hoe langer je huurt des te lager de dagprijs wordt.

   Ik wil goedkoop een Bestelbusje huren in Eindhoven, kan ik bij jullie terecht?

   Jazeker, als je op zoek bent naar het goedkoopste bestelbusje dan ben je bij Bestelbusjehuren.nl aan het juiste adres. Bestelbusjehuren.nl zet alle prijzen namelijk voor je op een rij en bovendien kan je eenvoudig de voorwaarden vergelijken!

   Ik heb alleen een normaal rijbewijs B. Mag ik dan met een bestelbusje rijden?

   Ja, alle bestelbusjes die op onze website worden aangeboden mag je met een normaal rijbewijs B besturen, en dus huren. Met een rijbewijs B mag je namelijk een voertuig besturen met een maximaal GVW (Gross Vehicle Weight) van 3500 kg. Mocht je het bestelbusje in combinatie met een grotere aanhangwagen willen besturen dan heb je een rijbewijs BE nodig.

   Kan ik mijn eigen auto parkeren bij de verhuurlocatie in Eindhoven?

   Ja dat kan. Er zijn voldoende parkeerplaatsen rondom de verhuurlocaties in Eindhoven. Parkeren is kosteloos, onbewaakt en op eigen risico.

   Populaire bestelbusjes in Eindhoven

   • Een klein bestelwagen met laadruimte van 3m3 (afmeting laadruimte ca 170 x 146 x 125 cm)
   • Een middelgrote bestelwagen van 5m3 (afmeting laadruimte ca 222 x 165 x 139 cm)
   • Een grote bestelwagen van 11m3 (afmeting laadruimte 326 x 176 x 190 cm)

    

    

   L o a d i n g