Bestelbus Huren in Den Helder

Kies ophaaldatum
  Kies inleverdatum
   Volledig kilometervrij
   Altijd all-risk verzekerd
   Kosteloos annuleren
   Snelle service
   Type B5 - Mercedes-Benz Vito (3 zitpl.)
   of gelijkwaardig
   Type D11 - Mercedes-Benz Sprinter (3 zitpl.)
   of gelijkwaardig
   Type B6 - Volkswagen Transporter L2 (3 zitpl.)
   of gelijkwaardig
   Type A3 - Volkswagen Caddy (2 zitpl.)
   of gelijkwaardig
   Type DL11 - Volkswagen Crafter (3 zitpl.)
   of gelijkwaardig

   Alle bestelbusjes in Den Helder op één plek.

   Een bestelbus huren in Den Helder is ontzettend handig als je bijvoorbeeld een nieuwe bank hebt gekocht of een kleine inboedel moet verhuizen. Of gaan de zaken goed en heb je net die ene topdeal gedaan? Huur dan in een handomdraai een busje en je hebt je spullen zo op de plaats van bestemming. Op de verhuurlocaties in Den Helder kun je terecht voor de betrouwbare service van Busjehuren.nl, maar bestelbus huren in Alkmaar of een bestelbus huren in Heerhugowaard is ook mogelijk.

   Veelgestelde vragen over een bestelbusje huren in Den Helder

   Zijn de bestelbusjes in Den Helder goed verzekerd?

   Absoluut! Alle bestelbusjes zijn allrisk verzekerd. Eventuele schade wordt gedekt door de verzekering, maar let op, er is wel altijd sprake van een eigen risico bij schade. Het eigen risico bij schade is het bedrag dat je maximaal zelf betaalt in het geval van schade. Het eigen risico kan per autoklasse en per autoverhuurder verschillen.

   Kan ik met een normaal rijbewijs een bestelbusje huren in Den Helder?

   Ja. Alle bestelbusjes op onze website mag je besturen met een normaal rijbewijs B. Alleen als een zware aanhanger gaat trekken heb je een rijbewijs B-E nodig.

   Kan ik ook zonder eigen risico een bestelbusje huren in Den Helder?

   Je kan het Eigen Risico volledig afkopen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

   Kan ik in Den Helder een bestelbusje huren zonder borg te betalen?

   Nee, dat kan helaas niet. Een borg is noodzakelijk gebleken om ervoor te zorgen dat er zuinig met de bestelbusjes wordt omgegaan. Schade als gevolg van laakbaar gedrag wordt namelijk niet vergoedt door de verzekeringsmaatschappij en valt ook buiten het bereik van de Eigen risico bescherming.

   Kan ik een bestelbusje zonder creditcard huren in Den Helder?

   Ja zeker, geen probleem! Bij de meeste autoverhuurders kan je de borg met een pinpas betalen. Bij een enkele verhuurder kan het alleen met een credit card. Dit staat duidelijk vermeld in Stap 1. Let dus even goed op welke bestelbusje je selecteert als je geen credit card hebt. Contant betalen is niet mogelijk.

   Kan ik in Den Helder ook een bestelbusje met trekhaak huren?

   Als je een busje met trekhaak wil huren, kan je in stap 2 van je online reserveringsaanvraag kiezen voor de huuroptie 'trekhaak gegarandeerd'. Wij regelen dan een busje met trekhaak voor je. De beschikbaarheid van deze optie is wel altijd op aanvraag, maar zodra wij de reservering aan je bevestigd hebben weet je ook zeker dat het juiste busje met trekhaak voor je klaar zal staan. Let er wel op dat je over het juiste rijbewijs beschikt (B of B-E).

   Ik wil een busje huren voor 1 dag, kan dat?

   Ja hoor, geen enkel probleem! En anders dan bij onze concurrenten huur (en betaal) je bij ons per 24 uur en niet per kalenderdag. Huur je een weekend of week, dan betaal je het weekend- of weektarief. Huur je langer dan een week dan betaal je een extra scherp tarief. Dus hoe langer je huurt des te lager de dagprijs wordt.

   Ik wil goedkoop een Busje huren in Den Helder, kan ik bij jullie terecht?

   Jazeker, als je op zoek bent naar het goedkoopste busje dan ben je bij Busjehuren.nl aan het juiste adres. Busjehuren.nl zet alle prijzen namelijk voor je op een rij en bovendien kan je eenvoudig de voorwaarden vergelijken!

   Onze tarieven zijn altijd inclusief:

   • BTW
   • Onbeperkte kilometers
   • Allrisk verzekering
   • Buitenlanddekking*
   • 24/7 pechhulp (in binnen- en buitenland)
   • Vervangend vervoer

   *buitenlanddekking kan per verhuurlocatie verschillen. Controleer daarom altijd de voorwaarden.

   De belofte van Busjehuren.nl

   • Snelle service
   • Hoge klantwaardering
   • Kosteloos wijzigen
   • Kosteloos annuleren*
   • Zorgeloos onderweg
   • Grootste aanbod van Nederland

   *tot 48 voor aanvang van de huurperiode

   Populaire bestelbusjes in Den Helder

   • Bestelbus met een laadruimte van 3m3 zoals een Volkswagen Caddy of Renault Kangoo. De afmeting van de laadruimte is circa (LxBxH in cm): 170 x 146 x 125
   • Bestelbus met een laadruimte van 6m3 zoals een Volkswagen Transporter of Renault Trafic. De afmeting van de laadruimte is circa (LxBxH in cm): 250 x 170 x 139
   • Bestelwagen met laadruimte van 11m3 zoals een Mercedes-Benz Sprinter of Volkswagen Crafter. De afmeting van de laadruimte is circa (LxBxH in cm): 325 x 178 x 194

    

    

    

   L o a d i n g