veelgestelde vragen

De 10 meestgestelde vragen. Wij hebben dus altijd een verhuurlocatie bij u in de buurt! Alle autoverhuurpartners met zorg geselecteerd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u met een goed gevoel en een goede auto de weg op gaat en de servicemedewerkers op de verhuurlocaties zullen hun uiterste best doen om hiervoor zorg te dragen.

Wat houdt 100% kilometervrij huren in?

Normaal gesproken als u een busje huurt, zit er een beperkt aantal kilometers in uw huurprijs, maar rijdt u meer, dan betaalt u een bedrag per kilometer extra. Niet bij Busjehuren.nl! De huurprijs blijft gelijk, ongeacht de hoeveelheid kilometers die u rijdt. Geen onverwachte kosten voor u dus.

Ik zie dat ik all-risk verzekerd ben, maar wel een eigen risico heb. Kan ik deze ook afkopen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Voor slechts € 8,- per dag kunt u uw eigen risico volledig afdekken. Zo hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken.

Met wie moet ik contact opnemen als er wat gebeurt onderweg?

Busjehuren.nl werkt alleen met BOVAG erkende verhuurders, om u zo kwaliteit te kunnen garanderen. Wanneer er onderweg onverhoopt toch iets gebeurt met u bus, bijvoorbeeld u heeft pech onderweg, dan neemt u in eerste instantie contact op met de betreffende verhuurder. Vervolgens worden wij ook graag op de hoogte gesteld, zodat wij u kunnen ondersteunen waar nodig.

Hoe verloopt de betaling aan Busjehuren.nl?

Wanneer u akkoord bent met de offerte of direct reserveert, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging en een factuur. Indien uw huurperiode binnen 10 dagen aanvangt, dan ontvangt u van ons een betaallink voor online betaling via iDeal of credit card. Vangt uw huurperiode over meer dan 10 dagen aan, dan betaalt u per bankoverschrijving 10% aan, het restant maakt u uiterlijk 48 uur voor aanvang van de huurperiode aan ons over.

Kan ik de reservering van het busje nog annuleren?

Dat is juist een service van Busjehuren.nl naar u. Want tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Annuleert u binnen 48 uur voor aanvang van de huurperiode dan betaalt u 25 euro administratiekosten. Zodra de huurperiode is ingegaan is annuleren niet meer mogelijk. Wel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten voor slechts 25 euro. Dan kunt u, zonder opgave van reden, ook tijdens de huurperiode annuleren. Let er wel op dat een annulering alleen schriftelijk aan ons gemeld kan worden en enkel effect heeft vanaf het moment dat de annulering bij ons bekend is. Met terugwerkende kracht annuleren is niet mogelijk.

Moet ik ook een waarborgsom betalen?

Ja, op de meeste autoverhuurlocaties wordt u gevraagd om een waarborgsom te betalen. De waarborgsom variëert tussen de €250,- en €1000,- en kan per verhuurlocatie verschillen. Zodra u de huurauto weer conform de voorwaarden inlevert wordt de waarborgsom teruggestort op uw rekening of wordt de reservering op uw creditcard ongedaan gemaakt.

Hoe weet ik waar ik mijn busje kan ophalen als ik het gehuurd heb?

Nadat u betaald heeft, ontvangt u van ons een voucher waarmee u uw busje kunt ophalen. Op deze voucher vindt u ook het adres terug van het verhuurbedrijf waar het busje voor u klaar staat.

Wat moet ik meenemen als ik het busje ga ophalen?

Bij het ophalen van het busje heeft u de volgende documenten nodig:

  • De voucher die u via busjehuren.nl per e-mail heeft ontvangen
  • Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder
  • Een geldig paspoort of ID-kaart van de hoofdbestuurder. (let op: alleen een rijbewijs is dus niet voldoende)
  • Een adresbevestiging van uw thuisadres, bijvoorbeeld een recent bankafschrift.
  • Een pinpas of credit card op naam van de hoofdbestuurder (t.b.v. de borg) 

Wat zit er allemaal in mijn huurcontract inbegrepen?

In uw huurcontract zit de autoklasse van uw keuze, onbeperkte kilometers, en de WA-, casco-, diefstal- en inzittenden verzekering bij inbegrepen. Brandstof, het beperkt eigen risico, schoonmaakkosten, extra opties (zoals bijvoorbeeld een trekhaak) en een extra bestuurderstoeslag zijn niet inbegrepen.

Is het busje wat ik huur altijd gelijk aan het busje wat ik zie op de website?

Nee, het busje wat u op de website ziet is een voorbeeld van een bepaalde autoklasse. Het merk en type kan variëren, maar zal qua aantal zitplaatsen, aantal deuren, laadvolume en laadvermogen altijd gelijkwaardig zijn.

Kies ophaaldatum
    Kies inleverdatum