Tot onze spijt heeft Crrntl B.V., het bedrijf dat de website Busjehuren.nl exploiteert, alle activiteiten moeten staken. De impact van de coronacrisis is het bedrijf fataal geworden. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

VerhuisWagen Huren in Tiel

Kies ophaaldatum
  Kies inleverdatum
   Volledig kilometervrij
   Altijd all-risk verzekerd
   Kosteloos annuleren
   Snelle service

   Goedkoop en kilometervrij een busje huren in Tiel bij Busjehuren.nl

   Van een personenbusje tot een verhuiswagen, dankzij ons uitgebreide aanbod bieden wij u voor elke gelegenheid de juiste bus in Tiel. Daarnaast werkt Busjehuren.nl alleen samen met BOVAG erkende verhuurbedrijven, waardoor u de garantie heeft van een goede kwaliteit en service!

   Welk type auto of busje hebben wij te huur in Tiel:

   • -  een bestelbus met 3m3 laadruimte
   • -  een bestelbus met 11m3 laadruimte
   • -  een verhuiswagen met 19m3 laadruimte en laadlift
   • -  5 persoonsauto
   • -  een 9 persoonsbusje

   Waarom huren bij Busjehuren.nl in Tiel?

   Bij Busjehuren.nl huurt u uw bus 100% kilometervrij! Dat houdt in dat u niks extra’s betaalt per gereden kilometer. Bovendien bent u altijd all-risk verzekerd en heeft u de mogelijkheid tot 48 uur van te voren kosteloos te annuleren. Geen verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf. Dat noemen wij zorgeloos onderweg! Wilt u een busje huren in Tiel? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

   Verhuurlocatie in Tiel:

   Busjehuren.nl werkt in Tiel samen met INQAR Rivierenland.

   Adres INQAR Rivierenland

   Latensteinseweg 4, Tiel

   De verhuurlocatie bevindt zich aan de rand van Tiel, op het bedrijventerrein Latenstein. De locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de A15. U neemt afrit 33 richting Tiel en volgt de borden richting bedrijventerrein de Latenstein.

   Autoverhuur in Tiel

   Liever een auto huren in Tiel? Huureenauto.nl biedt u het grootste aanbod huurauto's en bovendien huurt u altijd 100% kilometervrij!

    

   L o a d i n g