Tot onze spijt heeft Crrntl B.V., het bedrijf dat de website Busjehuren.nl exploiteert, alle activiteiten moeten staken. De impact van de coronacrisis is het bedrijf fataal geworden. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

Personenbus Huren in Tiel

Kies ophaaldatum
  Kies inleverdatum
   Volledig kilometervrij
   Altijd all-risk verzekerd
   Kosteloos annuleren
   Snelle service

   Goedkoop en kilometervrij een personenbusje huren in Tiel bij Busjehuren.nl

   Een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een geplande vakantie en is een personenauto niet groot genoeg? Geen zorgen, met een ruim aanbod van diverse personenbussen voor 6 tot 9 personen heeft de regio Tiel genoeg te bieden.

   Zo kan je met een groot gezelschap een dagje naar een mooi museum in de Nederland, pretparken of een mooie route maken door de mooie Betuwe. Deze streek staat bekend als de fruitstreek, zo is in Tiel jaarlijks het festival Appelpop. Ook is er jaarlijks het Fruitcorso te vinden in Tiel. Een grote stoet van praalwagens versierd met fruit, zaden en groentes. Zeker een aanrader!

   Waarom huren bij Busjehuren.nl in Tiel?

   Bij Busjehuren.nl huurt u uw bus 100% kilometervrij! Dat houdt in dat u niks extra’s betaalt per gereden kilometer. Bovendien bent u altijd all-risk verzekerd en heeft u de mogelijkheid tot 48 uur van te voren kosteloos te annuleren. Geen verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf. Dat noemen wij zorgeloos onderweg! Wilt u een busje huren in Tiel? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

   L o a d i n g