Tot onze spijt heeft Crrntl B.V., het bedrijf dat de website Busjehuren.nl exploiteert, alle activiteiten moeten staken. De impact van de coronacrisis is het bedrijf fataal geworden. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

Bestelbus Huren in Tiel

Kies ophaaldatum
  Kies inleverdatum
   Volledig kilometervrij
   Altijd all-risk verzekerd
   Kosteloos annuleren
   Snelle service

   Goedkoop en kilometervrij een bestelbusje huren in Tiel bij Busjehuren.nl

   Een busje met trekhaak huren om maar liefst tot maximaal 3.500 kg te trekken, bijvoorbeeld voor de caravan of een aanhanger kan bij onze partner in Tiel. De bestelbussen zijn ook uiterst geschikt voor een rondje langs de bouwmarkten of voor het vervoeren van bagage voor een schoolkamp. Voor een kleine verhuizing van bijvoorbeeld een studentenkamer is een 5m3 bestelbus dé gekozen bus. Deze bus is voor € 79 per 24 uur te huren. Zo kan de verhuizing van Tiel naar Amsterdam, Utrecht, Den Bosch of welke stad dan ook in Nederland zorgeloos gepland worden. Ook kan een bestelbus gebruikt worden voor het bezorgen van kerstpakketten of andere zakelijke doeleinde. Vraag een offerte op de website aan voor alle informatie. Misschien is de bestelwagen vanuit in verhuurder De Waal wel dé bus voor jou!

   Waarom huren bij Busjehuren.nl in Tiel?

   Bij Busjehuren.nl huurt u uw bus 100% kilometervrij! Dat houdt in dat u niks extra’s betaalt per gereden kilometer. Bovendien bent u altijd all-risk verzekerd en heeft u de mogelijkheid tot 48 uur van te voren kosteloos te annuleren. Geen verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf. Dat noemen wij zorgeloos onderweg! Wilt u een busje huren in Tiel? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

   Verhuurlocatie in Tiel:

   Busjehuren.nl werkt in Tiel samen met De Waal Autoverhuur.

   Adres De Waal Autoverhuur:

   Marcronistraat 13, Tiel

   De verhuurlocatie bevindt zich aan de rand van Tiel. De locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de A15.

   Autoverhuur in Tiel

   Liever een auto huren in Tiel? Huureenauto.nl biedt u het grootste aanbod huurauto's en bovendien huurt u altijd 100% kilometervrij!

    

   L o a d i n g