ONTDEK BUSJEHUREN.NL
Bij Busjehuren.nl kun je busjes in alle soorten en maten huren. Personenbusjes, bestelbusjes, verhuiswagens, pick-ups of koelwagens, we verhuren het allemaal. Met een verhuurnetwerk dat bestaat uit meer dan 100 professionele autoverhuurders is er altijd wel een verhuurlocatie bij jou in de buurt! Op een enkele uitzondering na, zijn alle autoverhuurders aangesloten bij de Bovag. Zo houden we grip op prijs, kwaliteit en klanttevredenheid. Op onze klantentevredenheid zijn we eigenlijk best wel trots, die wordt namelijk gemiddeld met een 9 wordt beoordeeld. Hoe we dat doen? Door huren zonder zorgen aan te bieden. Bij Busjehuren.nl ben je namelijk altijd goed verzekerd, huur je met onbeperkte kilometers en gebeurt er onverhoopt iets onderweg dan staat onze hulpdienst 7 dagen per week, 24 uur per dag direct voor je klaar. Heb je een reservering geplaatst maar komt het toch allemaal niet goed uit? Dan kan je je reservering tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos wijzigen of annuleren. Huren zonder zorgen noemen we dat!
 
DUURZAAMHEID OP ÉÉN!
Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen, “Huren is milieubewust”. Maar waarom eigenlijk? Zo’n 85% van de milieuvervuiling die auto’s en busjes veroorzaken, ontstaat bij het gebruik omdat ze broeikasgassen en vervuilende stoffen uitstoten. De overige 15% milieubelasting komt voor rekening van de productie, en later de ontmanteling ervan. Uit onderzoek van de Bovag blijkt dat wie regelmatig een auto of busje huurt, minder kilometers maakt. Dat komt met name omdat er alleen wordt gehuurd indien dit echt noodzakelijk wordt geacht. Voor de minder urgente ritjes worden alternatieve vervoersmiddelen aangewend zoals de fiets of openbaar vervoer en dat komt dus direct ten goede aan het milieu. Bovendien zijn huurauto’s gemiddeld nieuwer dan eigen auto’s. Ze gebruiken minder brandstof per kilometer en hebben een schonere motor. Daardoor komen er minder broeikasgassen en vervuiling vrij. Wat doen wij nog meer om het milieu te ontzien? Enkele maatregelen die wij getroffen hebben:
  • Wij werken, op een enkele uitzondering na, alleen samen met Bovag erkende autoverhuurders. Dit betekent dat de kwaliteit en service moet voldoen aan de strengste eisen en dat het wagenpark bestaat uit betrouwbare jonge huurauto’s.
  • Afval, van papier tot oude cartridges of batterijen, wordt gescheiden en verwerkt door gecertificeerde milieudiensten.
  • Er wordt enkel gebruik gemaakt van ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen.
  • Waar mogelijk worden producten en verbruiksartikelen ingekocht in recyclebare, navul- of statiegeldverpakkingen.
  • Ons kantoor is zoveel mogelijk papierloos: facturen worden per e-mail verstuurd, en wij sporen leveranciers zo veel mogelijk aan om digitaal aan ons te facturen.
Kies ophaaldatum
    Kies inleverdatum