Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

Bestelbus Huren in Gouda

Kies ophaaldatum
  Kies inleverdatum
   Volledig kilometervrij
   Altijd all-risk verzekerd
   Kosteloos annuleren
   Snelle service

   Bestelbus huren in Gouda

   Wist je dat een hele Goudse kaas ongeveer 15 kilo weegt? In een bestelbusje van 11m3 met een laadvermogen van circa 1100kg kan je dus 73 hele Goudse kazen vervoeren. Eigenlijk is het busje dan veel te groot, want met een doorsnede van 40 cm en een hoogte van 14 cm zou je voor vervoer van 73 Goudse kazen maar 1,7m3 laadruimte nodig hebben. Het kleinste busje dat je kan huren heeft een laadruimte van 3m3, maar dit busje heeft maar een laadvermogen van 800kg. Het zou dan beter zijn om een busje te huren met 5m3 laadruimte. Deze biedt voldoende ruimte en heft bovendien voldoende laadvermogen om 73 hele Goudse kazen te vervoeren. Heb je iets anders met een bestelbus in Gouda te vervoeren, bijvoorbeeld gereedschap, apparatuur of een bank die je net gekocht hebt? Bij Busjehuren.nl vind je de beste aanbiedingen wanneer je kijkt naar prijs en aanbod. Met meerdere locaties in en rondom Gouda weet je zeker dat je altijd ergens terecht kunt voor een bestelbus huren. Online vraag je een vrijblijvende offerte aan waarin precies staat hoeveel huurkosten je zult maken voor de bestelbus.

   Zo weet je al van tevoren waar je aan toe bent wanneer het om de kosten van de bestelbus gaat. Bij het ophalen van de bestelbus in of rondom Gouda laat je je eigen auto veilig op de parkeerplaats van de desbetreffende vestiging staan. Wat ook prettig is om te weten is dat Busjehuren.nl altijd transparant is over de huurvoorwaarden. Heb je vragen over een bepaalde huurvoorwaarde of over de huur van een bestelbus, neem dan vandaag nog contact op via 073 890 1180.

   Busjehuren.nl is ook in de buurt van Gouda te bereiken: met vestigingen in Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Rotterdam is het aanbod van bestelbussen in die omgeving behoorlijk groot. Wist je al dat je met een bestelbus via Busjehuren.nl volledig kilometervrij rijdt? En dat het geen voorwaarde is dat je met een creditcard je huur voldoet? Profiteer van deze en nog meer garanties wanneer je een bestelbusje in of rondom Gouda huurt bij Busjehuren.nl.

   Veelgestelde vragen over een bestelbusje huren in Gouda

   Zijn de bestelbusjes in Gouda goed verzekerd?

   Absoluut! Alle bestelbusjes zijn allrisk verzekerd. Eventuele schade wordt gedekt door de verzekering, maar let op, er is wel altijd sprake van een eigen risico bij schade. Het eigen risico bij schade is het bedrag dat je maximaal zelf betaalt in het geval van schade. Het eigen risico kan per autoklasse en per autoverhuurder verschillen.

   Kan ik met een normaal rijbewijs een bestelbusje huren in Gouda?

   Ja. Alle bestelbusjes op onze website mag je besturen met een normaal rijbewijs B. Alleen als een zware aanhanger gaat trekken heb je een rijbewijs B-E nodig.

   Kan ik ook zonder eigen risico een bestelbusje huren in Gouda?

   Je kan het Eigen Risico volledig afkopen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

   Kan ik in Gouda een bestelbusje huren zonder borg te betalen?

   Nee, dat kan helaas niet. Een borg is noodzakelijk gebleken om ervoor te zorgen dat er zuinig met de bestelbusjes wordt omgegaan. Schade als gevolg van laakbaar gedrag wordt namelijk niet vergoedt door de verzekeringsmaatschappij en valt ook buiten het bereik van de Eigen risico bescherming.

   Kan ik een bestelbusje zonder creditcard huren in Gouda?

   Ja zeker, geen probleem! Bij de meeste autoverhuurders kan je de borg met een pinpas betalen. Bij een enkele verhuurder kan het alleen met een credit card. Dit staat duidelijk vermeld in Stap 1. Let dus even goed op welke bestelbusje je selecteert als je geen credit card hebt. Contant betalen is niet mogelijk.

   Kan ik in Gouda ook een bestelbusje met trekhaak huren?

   Als je een busje met trekhaak wil huren, kan je in stap 2 van je online reserveringsaanvraag kiezen voor de huuroptie 'trekhaak gegarandeerd'. Wij regelen dan een busje met trekhaak voor je. De beschikbaarheid van deze optie is wel altijd op aanvraag, maar zodra wij de reservering aan je bevestigd hebben weet je ook zeker dat het juiste busje met trekhaak voor je klaar zal staan. Let er wel op dat je over het juiste rijbewijs beschikt (B of B-E).

   Ik wil een busje huren voor 1 dag, kan dat?

   Ja hoor, geen enkel probleem! En anders dan bij onze concurrenten huur (en betaal) je bij ons per 24 uur en niet per kalenderdag. Huur je een weekend of week, dan betaal je het weekend- of weektarief. Huur je langer dan een week dan betaal je een extra scherp tarief. Dus hoe langer je huurt des te lager de dagprijs wordt.

   Ik wil goedkoop een Busje huren in Gouda, kan ik bij jullie terecht?

   Jazeker, als je op zoek bent naar het goedkoopste busje dan ben je bij Busjehuren.nl aan het juiste adres. Busjehuren.nl zet alle prijzen namelijk voor je op een rij en bovendien kan je eenvoudig de voorwaarden vergelijken!

   Onze tarieven zijn altijd inclusief:

   • BTW
   • Onbeperkte kilometers
   • Allrisk verzekering
   • Buitenlanddekking*
   • 24/7 pechhulp (in binnen- en buitenland)
   • Vervangend vervoer

   *buitenlanddekking kan per verhuurlocatie verschillen. Controleer daarom altijd de voorwaarden.

   De belofte van Busjehuren.nl

   • Snelle service
   • Hoge klantwaardering
   • Kosteloos wijzigen
   • Kosteloos annuleren*
   • Zorgeloos onderweg
   • Grootste aanbod van Nederland

   *tot 48 voor aanvang van de huurperiode

   Populaire bestelbusjes in Gouda

   • Bestelbus met een laadruimte van 3m3 zoals een Volkswagen Caddy of Renault Kangoo. De afmeting van de laadruimte is circa (LxBxH in cm): 170 x 146 x 125
   • Bestelbus met een laadruimte van 6m3 zoals een Volkswagen Transporter of Renault Trafic. De afmeting van de laadruimte is circa (LxBxH in cm): 250 x 170 x 139
   • Bestelwagen met laadruimte van 11m3 zoals een Mercedes-Benz Sprinter of Renault Master. De afmeting van de laadruimte is circa (LxBxH in cm): 325 x 178 x 194

    

    

    

   L o a d i n g