Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

Busje huren Utrecht.

Personenbus
N/A
Bestelbus
N/A
Verhuiswagen
N/A
Volledig kilometervrij
Altijd all-risk verzekerd
Kosteloos annuleren
Snelle service

Alle busjes in Utrecht op één plek

Een busje huren in Utrecht en flink op je huurkosten besparen? Bij Busjehuren.nl vind je alle huurbusjes in Utrecht in een handig overzicht. Zo kan je eenvoudig vergelijken op basis van prijs en voorwaarden. En om het makkelijk te maken zijn alle huurprijzen kilometervrij, inclusief btw, all-risk verzekering, buitenlanddekking en 24/7 pechhulp. En we doen wat we beloven dus geen onverwachte kosten achteraf!

Busjehuren.nl heeft 4 autoverhuurlocaties verspreid over Utrecht. Zo kan je een busje huren in de wijken Zuidwest (Eendrachtlaan, Sternrent), Oost (Konigsweg, AutoRent Vitesse) en in Noordwest (Martin Ovenweg, Hertz Autoverhuur). Je vind dus altijd de juiste dubbelcabine (dubbele cabine), 9 persoons bus, bestelwagen of bakwagen bij jou in de buurt. Alle verhuurlocaties in Utrecht zijn bij de Bovag aangesloten autoverhuurbedrijven, dus kwaliteit, service en een hoge klantwaardering zijn verzekerd. Benieuwd naar de huurprijzen? Vul dan het zoekformulier voor een scherpe prijsopgave!

Veelgestelde vragen over een busje huren in Utrecht

Zijn de busjes goed verzekerd?

Absoluut! Alle busjes zijn allrisk verzekerd. Eventuele schade wordt gedekt door de verzekering, maar let op, er is wel altijd sprake van een eigen risico bij schade. Het eigen risico bij schade is het bedrag dat je maximaal zelf betaalt in het geval van schade. Het eigen risico kan per autoklasse en per autoverhuurder verschillen.

Kan ik ook zonder eigen risico een busje huren in Utrecht?

Je kan het Eigen Risico volledig afkopen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

Kan ik in Utrecht een busje huren zonder borg te betalen?

Nee, dat kan helaas niet. Een borg is noodzakelijk gebleken om ervoor te zorgen dat er zuinig met busjes wordt omgegaan. Schade als gevolg van laakbaar gedrag wordt namelijk niet vergoedt door de verzekeringsmaatschappij en valt ook buiten het bereik van de Eigen risico bescherming.

Kan ik een busje huren in Utrecht zonder creditcard?

Ja zeker, geen probleem! Bij de meeste autoverhuurders kan je de borg met een pinpas betalen. Bij een enkele verhuurder kan het alleen met een credit card. Dit staat duidelijk vermeld in Stap 1. Let dus even goed op welke huurbusje je selecteert als je geen credit card hebt. Contant betalen is niet mogelijk.

Kan ik in Utrecht ook een busje met trekhaak huren?

Als je een busje met trekhaak wil huren, kan je in stap 2 van je online reserveringsaanvraag kiezen voor de huuroptie 'trekhaak gegarandeerd'. Wij regelen dan een busje met trekhaak voor je. De beschikbaarheid van deze optie is wel altijd op aanvraag, maar zodra wij de reservering aan je bevestigd hebben weet je ook zeker dat het juiste busje met trekhaak voor je klaar zal staan. Let er wel op dat je over het juiste rijbewijs beschikt (B of B-E).

Ik wil een busje huren voor één dag, kan dat?

Ja hoor, geen enkel probleem! En anders dan bij veel andere autoverhuurbedrijven huur (en betaal) je bij ons per 24 uur en niet per kalenderdag. Huur je een weekend of week, dan betaal je het weekend- of weektarief. Huur je langer dan een week dan betaal je een extra scherp tarief. Dus hoe langer je huurt des te lager de dagprijs wordt.

Ik wil goedkoop een busje huren in Utrecht, kan ik bij jullie terecht?

Jazeker, als je op zoek bent naar het goedkoopste busje dan ben je bij Busjehuren.nl aan het juiste adres. Busjehuren.nl zet alle prijzen namelijk voor je op een rij en bovendien kan je eenvoudig de voorwaarden vergelijken!

De belofte van Busjehuren.nl

 • Snelle service
 • Hoge klantwaardering
 • Kosteloos wijzigen
 • Kosteloos annuleren*
 • Zorgeloos onderweg
 • Grootste aanbod van Nederland

*tot 48 voor aanvang van de huurperiode

Onze tarieven zijn altijd inclusief:

 • BTW
 • Onbeperkte kilometers
 • Allrisk verzekering
 • Buitenlanddekking*
 • 24/7 pechhulp (in binnen- en buitenland)
 • Vervangend vervoer

*buitenlanddekking kan per verhuurlocatie verschillen. Controleer daarom altijd de voorwaarden.

Populaire busjes in Utrecht

Personenbusje huren Utrecht

 • 6 persoons busje (dubbelcabine of dubbele cabine)
 • 9 persoons busje met voldoende laadruimte voor 9 grote reistassen

Bestelbusje huren Utrecht

 • Een klein bestelwagen met laadruimte van 3m3 (afmeting laadruimte ca 170 x 146 x 125 cm)
 • Een middelgrote bestelwagen van 5m3 (afmeting laadruimte ca 222 x 165 x 139 cm)
 • Een grote bestelwagen van 11m3 (afmeting laadruimte 326 x 176 x 190 cm)

Verhuiswagen huren Utrecht

 • bakwagen met laadruimte van 19m3 zonder laadlift (afmeting laadruimte 420 x 207 x 220 cm)
 • bakwagen met laadruimte van 19m3 met laadlift (afmeting laadruimte 420 x 207 x 220 cm)