Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd. Het bedrijf dat de website Busjehuren.nl exploiteert, Crrntl B.V., heeft helaas alle activiteiten moeten staken. De impact van de coronacrisis is het bedrijf fataal geworden.

Busje huren Tiel.

Personenbus, bestelbus of verhuiswagen huren in Tiel? Onze huurprijzen zijn kilometervrij en inclusief btw, all-risk verzekering, buitenlanddekking en 24/7 pechhulp.

Personenbus
N/A
Bestelbus
N/A
Verhuiswagen
N/A
Volledig kilometervrij
Altijd all-risk verzekerd
Kosteloos annuleren
Snelle service

Goedkoop en kilometervrij een busje huren in Tiel bij Busjehuren.nl

Busjehuren.nl heeft een nieuwe partner in Tiel erbij. Deze verhuurder in provincie Gelderland heeft personenauto’s in de klasse van een Volkswagen Up tot aan een 9 persoons Volkswagen Transporter. Ben je opzoek naar een bestelbusje om iets op te halen in de regio van Maas en Waal of moet je de grens over om wat op te halen in Duitsland? Geen enkel probleem. Ook de bestelbussen zijn volledig kilometervrij te huren via Busjehuren.nl. Het aanbod bestaat uit Volkswagen Caddy met 3 kubieke meter laadruimte, een Mercedes Benz Vito met 5 kuub of zelfs een bus met een laadruimte van 11m3.

Waarom een busje of auto huren in Tiel?

  • In Tiel hebben wij een breed aanbod. Vanuit de omliggende plaatsen zoals Oss, Zaltbommel, Nijmegen, Veenendaal, Geldermalsen, Culemborg en Den Bosch ben je binnen een halfuur in Tiel. Tiel is het hart van Rivierenland en heeft dan ook het gelijknamige ziekenhuis hier gevestigd. De belangrijkste verkeersaders in deze regio zijn de A15, N834 en de N835. Wil je via Busjehuren.nl in Tiel een bus huren? Dan is de prijs altijd inclusief onbeperkte kilometers, WA en beperkt CASCO verzekering, ongeval inzittende verzekering en pechhulp in binnen- en buitenland. De minimale leeftijd om een auto te huren bij onze verhuurder De Waal is 23 jaar en minimaal één jaar een geldig rijbewijs.

Verhuurlocatie in Tiel:

Busjehuren.nl werkt in Tiel samen met De Waal Autoverhuur.

Het adres van de verhuurder De Waal:

Marconistraat 13, Tiel

Autoverhuur in Tiel

Liever een auto huren in Tiel? Huureenauto.nl biedt u het grootste aanbod huurauto's en bovendien huurt u altijd 100% kilometervrij!