Busjehuren.nl is gesloten. Nieuwe reserveringen kunnen niet worden gemaakt en reeds bestaande reserveringen kunnen helaas niet meer worden uitgevoerd.

VerhuisWagen Huren in Eindhoven

Volledig kilometervrij
Altijd all-risk verzekerd
Kosteloos annuleren
Snelle service

Alle verhuiswagens in Eindhoven op één plek.

Wanneer je zelf je eigen verhuizing in Eindhoven regelt, mag een grote verhuisbus eigenlijk niet ontbreken. Hiermee verhuis je binnen no time al je spullen, meubels en dozen. Een bakwagen huren in Eindhoven via Busjehuren.nl is dan dé oplossing! Alle verhuisbusjes van o.a. Sterntrent, Hertz autoverhuur en Van den Udenhout autoverhuur staan overzichtelijk op een rij. Wij checken bijna dagelijks de prijzen en de kwaliteit van onze autoverhuurpartners waardoor jij zeker weet dat je de beste deal krijgt te zien. Dat is nog maar één van de vele voordelen die we bij Busjehuren.nl bieden wanneer je een verhuisbus huurt in Eindhoven.

Met maar liefst meer dan 130 vestigingen in het hele land is Busjehuren.nl de grootste autoverhuurder van Nederland. Alleen al in en rondom Eindhoven vind je 4 verhuurlocaties, maar ook in Helmond en Den Bosch kun je terecht voor het huren van een verhuisbus. Het enige dat je hoeft te doen is online je wensen en je gegevens in te vullen en je krijgt een ruim aanbod verhuisbussen in de buurt te zien inclusief de prijzen. Dat vinden we wel zo transparant en eerlijk.

Veelgestelde vragen over een verhuiswagen huren in Eindhoven

Zijn de verhuiswagens goed verzekerd?

Absoluut! Alle verhuiswagens zijn allrisk verzekerd. Eventuele schade wordt gedekt door de verzekering, maar let op, er is wel altijd sprake van een eigen risico bij schade. Het eigen risico bij schade is het bedrag dat je maximaal zelf betaalt in het geval van schade. Het eigen risico kan per autoklasse en per autoverhuurder verschillen.

Kan ik ook zonder eigen risico een verhuiswagen huren in Eindhoven?

Je kan het Eigen Risico volledig afkopen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

Kan ik in Eindhoven een verhuiswagen huren zonder borg te betalen?

Nee, dat kan helaas niet. Een borg is noodzakelijk gebleken om ervoor te zorgen dat er zuinig met verhuiswagens wordt omgegaan. Schade als gevolg van laakbaar gedrag wordt namelijk niet vergoedt door de verzekeringsmaatschappij en valt ook buiten het bereik van de Eigen risico bescherming.

Kan ik een verhuiswagen huren in Eindhoven zonder creditcard?

Ja zeker, geen probleem! Contant betalen is echter niet mogelijk.

Kan ik in Eindhoven ook een verhuiswagen met trekhaak huren?

Onze verhuurlocaties hebben helaas géén bakwagens mét trekhaak beschikbaar. De grootste bestelbus die we mét trekhaak kunnen aanvragen is een bestelbus met een laadruimte van 11m3. De beschikbaarheid van deze optie is wel altijd op aanvraag, maar zodra wij de reservering aan je bevestigd hebben weet je ook zeker dat het juiste bestelbusje met trekhaak voor je klaar zal staan. Let er wel op dat je over het juiste rijbewijs beschikt (B of B-E).

Ik wil een verhuiswagen huren voor 1 dag, kan dat?

Ja hoor, geen enkel probleem! En anders dan bij veel andere verhuurbedrijven huur (en betaal) je bij ons per 24 uur en niet per kalenderdag. Huur je een weekend of week, dan betaal je het weekend- of weektarief. Huur je langer dan een week dan betaal je een extra scherp tarief. Dus hoe langer je huurt des te lager de dagprijs wordt.

Ik wil goedkoop een Verhuiswagen huren in Eindhoven, kan ik bij jullie terecht?

Jazeker, als je op zoek bent naar het goedkoopste verhuiswagen dan ben je bij Busjehuren.nl aan het juiste adres. Wij zetten alle prijzen namelijk voor je op een rij en bovendien kan je eenvoudig de voorwaarden vergelijken!

Ik heb alleen een normaal rijbewijs B. Mag ik dan met een verhuiswagen rijden?

Ja, alle verhuiswagens die op onze website worden aangeboden mag je met een normaal rijbewijs B besturen, en dus huren. Met een rijbewijs B mag je namelijk een voertuig besturen met een maximaal GVW (Gross Vehicle Weight) van 3500 kg.

Onze tarieven zijn altijd inclusief:

 • BTW
 • Onbeperkte kilometers
 • Allrisk verzekering
 • Buitenlanddekking*
 • 24/7 pechhulp (in binnen- en buitenland)
 • Vervangend vervoer

*buitenlanddekking kan per verhuurlocatie verschillen. Controleer daarom altijd de voorwaarden.

De belofte van Busjehuren.nl

 • Snelle service
 • Hoge klantwaardering
 • Kosteloos wijzigen
 • Kosteloos annuleren*
 • Zorgeloos onderweg
 • Grootste aanbod van Nederland

*tot 48 voor aanvang van de huurperiode

Populaire verhuiswagens in Eindhoven

 • bakwagen met 3 zitplaatsen, zonder laadlift en een laadruimte van 19m3. De afmeting van de laadruimte is LxBxH in cm: 420 x 210 x 220
 • bakwagen met 3 zitplaatsen, mét laadlift en een laadruimte van 19m3. De afmeting van de laadruimte is LxBxH in cm: 420 x 210 x 220