BUSJE huren.

Alle busjes van Nederland op een plek. Goedkoop en altijd bij jou in de buurt!
Volledig kilometervrij
Altijd all-risk verzekerd
Kosteloos annuleren
Snelle service

Voor alle aanpakkers van Nederland!

Of je nu ondernemer bent of particulier, voor alle aanpakkers van Nederland hebben wij de juiste bus. Je kan eenvoudig voor een vaste lage prijs een bestelauto huren voor een dag of een paar dagen. Bij Busjehuren.nl betaal je namelijk geen kilometerkosten en word je dus niet verrast door onverwachte kosten achteraf. Bovendien ben je goed verzekerd met een beperkt eigen risico. Wil je liever het eigen risico volledig afkopen dan kan dat ook. Heb je een eigen bedrijf en ben je in het bezit bent van een kvk nummer? Dan kan je ook op rekening een busje huren. Moet je een bestelling bezorgen of wil je een bakwagen huren voor een verhuizing, kies dan voor Busjehuren.nl. Dan weet waar je aan je toe bent!

 

Bekijk aanbiedingen

Kies voor Busjehuren.nl

Bespaar flink op je huurkosten!

Wil je een busje huren voor een vast lage prijs, dan kan je volledig kilometervrij een bestelbus huren, verhuiswagen huren of een personenbus huren (9 persoons bus of 6 persoons dubbelcabine). Zo wordt je achteraf niet verrast met een vervelende naheffing voor extra gereden kilometers! Online reserveren is super makkelijk en bovendien wordt onze service op Trustpilot als beste gewaardeerd in de categorie Autoverhuur.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik ondanks de corona maatregelen een busje huren?

Ja, het is zeker mogelijk om een busje te huren, ook zolang de corona-maatregelen van kracht zijn. Ga je bijvoorbeeld naar de bouwmarkt, het tuincentrum of ga je verhuizen? Voor elke klus hebben wij de juiste bus, ook nu!

2. Zijn alle verhuurlocaties open?

De meeste verhuurlocaties in Nederland zijn geopend, een enkele is gesloten. Sommige verhuurders werken wel met tijdvensters waarin de bussen opgehaald en geretourneerd kunnen worden. Mocht dit van toepassing zijn dan zullen we je hierover bij de bevestiging van de reservering informeren.

3. Is het nog mogelijk om naar het buitenland te reizen?

Ja, de meeste verhuurders staan grensoverschrijding ook toe zolang de corona maatregelen van kracht zijn. Enkele verhuurders hebben besloten om alleen reserveringen aan te nemen die in Nederland blijven. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een busje huren naar het buitenland. Er is vrijwel altijd passende optie. Let op! Grensoverschrijding is wel voor eigen risico. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn om vanwege overheidsmaatregelen elders niet terug te reizen naar Nederland dan zijn de kosten voor de verlenging van de huurperiode voor eigen rekening.

100 Verhuurlocaties

Busjehuren.nl is met 100 autoverhuurlocaties de grootste autoverhuurder van Nederland. Wij hebben dus altijd een verhuurlocatie bij jou in de buurt! Hieronder vind je een overzicht van populaire autoverhuurlocaties: