Personenbusje huren

Reserveer een betaalbaar personenbusje eenvoudig online bij busjehuren.nl. U vindt in busjehuren.nl een betrouwbare partner voor personenbus verhuur. Wij bieden voor elke gelegenheid een geschikt personenbusje. Zoek hiernaast eenvoudig naar een geschikte bus binnen ons landelijke netwerk. Een offerte of reservering is binnen één minuut aangevraagd.

Tips voor het huren van een busje

  •  Aantal vrije kilometers checken : hoeveel vrije kilometers heeft u en wat kosten eventuele extra kilometers. Vaak wordt er een lage huurprijs geboden maar komt er nog een hoge nacalculatie

  • Verzekeringen: controleer of de bus verzekerd is en of er een eigen risico aan vast zit. Bij een 7-persoons busje of een 9-persoonsbusje is een inzittendenverzekering een must.

  • Pechhulp onderweg: Hoe is het geregeld mocht u onverhoopt pech krijgen? Wordt er een vervangend busje geregeld of bent u hiervoor zelf verantwoordelijk? Hoe zit dit als u in het buitenland rijdt?

  • Schade controleren: loop samen met de medewerker van het verhuurbedrijf om de bus heen en controleer altijd of er al schade aan de bus zit. Zorg dat u hier een aantekening van maakt voordat u wegrijdt en vraag een kopie van het formulier waarop de aantekeningen gemaakt zijn.

  • Borg betalen: Voor ieder voertuig wordt een borg gevraagd. In de meeste gevallen zal dit per pinpas of creditcard voldaan moeten worden, zorg dus dat u voldoende geld op uw rekening heeft staan of ruimte op uw creditcard.

  • Leeftijd en kwaliteit van de auto: Vraag na of u een veilige en relatief jonge auto huurt, er worden vaak afgekeurde en onveilige busjes tegen lage prijzen verhuurd.

Mocht u meer informatie willen over onze voorwaarden of heeft u suggesties voor aanvullende tips neem dan gerust contact met ons op.